انواع پنکیک

پنکیک از اون دسته خوراکی های خوشمزه ایه که مخصوصاً به عنوان صبحانه خیلی میچسبه. بچه ها هم خیلی دوستش دارند و حتی به عنوان میان وعده یا عصرونه میتونید براشون درست کنید.

پنکیک مثل بقیه خوراکی‌ها انواع مختلف و دستورات مختلفی بنا بر ذائقه هرکس دارد.
قصد داریم در ادامه دستورهای مختلف و محبوبی رو با شما در میان بگذاریم.

مواد لازم برای پنکیک موز
آرد :1 پیمانه
شکر :1 قاشق غذاخوری
شیر :1 پیمانه
بیکینگ پودر :2قاشق پایخوری
نمک :1/4 قاشق چایخوری
روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :1 عدد
دارچین :1 قاشق چایخوری
موز رسیده :2 عدد

طرز تهیه پنکیک موز

آرد, بیکینگ پودر, نمک و دارچین (مواد خشک) را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
شیر, تخم مرغ, روغن را در کاسه ای دیگر با هم چنگال یا ویسک بزنید.
موزها را در ظرفی بگذارید و با پشت چنگال آنها را له کنید. (موز رسیده نسبت به بقیه موزها طعم و عطر بهتری داره.)
موزها را به مخلوط شیر, تخم مرغ و روغن اضافه کنید, کمی با چنگال یا ویسک هم بزنید.
حالا مواد خشک را به مخلوط بالا اضافه کرده و باز هم بزنید.
شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید.کف ماهیتابه را با کمی فقط کمی کره چرب می کنیم, این مقدار کم چربی برای تمام پنکیک ها کافیه.
با یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ مقداری پنکیک درون ماهیتابه بریزید, صبر کنید تا حباب های کف پنکیک ظاهر شود. عجله نکنید, امتحان کنید ببینید پنکیک از کف تابه جدا شده یا نه. به محض اینکه آزاد شد, آن را برگردانید و اجازه دهید تا آن طرفش هم آماده شود.دو طرف پنکیک باید قهوه ای طلایی شود. اولین سری پنکیک ها رو که بردارید, دیگه دستتون میاد که چقدر برای هر کدام زمان نیاز دارید.

پنکیک مخصوصاً برای دوستانی که فر ندارند هم گزینه ی مناسبیه. هم سریعه، هم راحت و خوشمزه. در عین حال نیازی به فر نداره و به راحتی روی گاز میتونید یه شیرینی خوشمزه داشته باشید. البته پنکیک چون معمولاً در کنار مربا یا خامه شیرین یا عسل یا میوه های شیرین یا شربت پنکیک خورده میشه شیرینی ملایمی داره تا در نهایت شیرینیش دل رو نزنه. اما اگه شما شیرینتر دوست دارید میتونید میزان شکر رو کمی افزایش بدید. برای اولین بار توصیه میکنم با همین مقدار شکر امتحان کنید. به نظر من که عالیه و نیازی به شیرینی بیشتر نداره.

طرز تهیه پنکیک شکلاتی :

مواد لازم :

آرد:  ۱ پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

شیر : ۱ پیمانه

شکر : ۶۰ گرم ( ۱/۴ پیمانه )

پودر کاکائو: ۱/۴ پیمانه

کره: ۵۰ گرم

بیکینگ پودر: ۱,۵ قاشق چایخوری

نمک: سر قاشق چایخوری

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

شکلات برای تزیین مقداری ( در صورت تمایل )

روش پخت :

ابتدا ۳/۴ پیمانه از شیر رو با تخم مرغها، شکر، نمک، وانیل، آرد و بیکینگ پودر ( الک شده) و پودر کاکائو همه رو در ظرف گودی بریزید.
با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط بشن. با چنگال یا ویسک دستی هم میتونید هم بزنید.

۱/۴ پیمانه باقیمانده شیر را روی حرارت گرم کنید. شیر داغ نشه و جوش نیاد. فقط گرم بشه. کره رو توش بریزید تا با حرارت شیر ذوب بشه. هم بزنید تا سریعتر کره ذوب بشه.

مخلوط کره و شیر رو به مایه پنکیک اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست بشه.
تابه رو روی حرارت متوسط بذارید و با برس کمی چربش کنید. بذارید تابه داغ شه. اگه از نچسب بودن تابه مطمئنید اصلا میتونید چربش نکنید. پنکیک یکدست تر و قشنگتر میشه.
از مایه پنکیک با ملاقه یا قاشق بزرگ در تابه بریزید و اجازه بدید خودش پخش شه.
بذارید روی حرارت بمونه تا وقتی که کناره های پنکیک بسته بشه و روش شروع بکنه به حباب زدن. حدوداً سه چهار دقیقه براش کافیه.
حالا میتونید پنکیک رو برگردونید تا اون ورش هم بپزه. یک دقیقه برای سمت دومش کافیه.
پنکیک های آماده رو کنار بگذارید و بقیه مایه پنکیک رو به همین ترتیب درست کنید.
همه ی پنکیکها رو که آماده کردید میتونید روی هم بچینید و روش رو به دلخواه تزیین کنید.
از سس شکلات، رنده ی شکلات، خامه فرم گرفته، یا توت فرنگی و تمشک و … برای روش میتونید استفاده کنید.
برش بزنید و لذت ببرید.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *