پیتزا پپرونی خانگی

پیتزا پپرونی اصل از سوسیس پپرونی که خیلی خوشمزه و کمی تند است درست می شود.

اما در ایران پیتزا پپرونی را با سوسیس و کالباس معمولی درست می کنند و به میزان زیادی فلفل پودری قرمز بهش اضافه می کنند.

مواد لازم

1 بسته پنیر پیتزا رنده شده
300 گرم سوسیس با ژامبون
1 عدد فلفل دلمه
2 عدد گوجه فزنگی
سس قرمز تند به میزان لازم
1 بسته خمیر پیتزا آماده
روغن به میزان لازم

روش پخت پیتزا پپرونی
1. خمیر را میتوانید آماده تهیه کنید و یا خودتان در منزل تهیه نمایید. در صورتی که می خواهید خودتان خمیر را آماده کنید در ابتدا یک پیمانه آرد را یا مقداری نمک مخلوط نموده سپس به آن مخمر اضافه نموده و با همزن مخلوط نمایید، سپس روغن و آرد را اضافه نموده 2 دقیقه هم بزنید و پس از آن آرد را کم کم به مواد اضافه و مخلوط نموده و خوب ورز دهید و در انتها روی آنرا پوشانده و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.

2. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید، کف ظرف مخصوص فر را با مقداری روغن چرب نموده و خمیر را پهن نمایید، سپس مقداری سس قرمز روی آن ریخته و پهن کنید.

3. سپس پنیر رنده شده روی آن بریزید و پس از آن ژامبون خرد شده و گوجه فرنگی و فلفل دلمه خرد شده را ریخته و کمی سس بزنید. سپس با دمای 220 درجه به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا روی آن طلایی شود و بپزد.

ارسال دیدگاه